Liiketoiminnan uudistaminen digitalisaation avulla
Torstaina 14.15-14.35

Eikö digitalisointi riittänytkään - miksi nyt puhutaan digitalisaatiosta? Tule kuuntelemaan mitä digitalisaatio tarkoittaa ja mitkä ovat sen tarjoamat käytännön keinot liiketoiminnan uudistamiseen.

 

Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ.

 

Puheenvuoron jälkeen kello 15.00-16.00 Vesa Ilmarisen workshop aiheella ”Kuinka onnistua digitalisaation muutoksissa”

Digitalisaatiossa onnistuminen vaatii kahta asiaa: strategista oivallusta ja uudenlaista tekemisen meininkiä. Workshopissa pohditaan osallistujien omien haasteiden kautta, kuinka tehdä nämä käytännössä.

Ilmoittaudu mukaan workshopiin osoitteessa matka.messukeskushelsinki.fi/messuilla/ammattilaisille. Kysy, pohdi, jätä case esimerkki, niihin saat vastauksia workshopissa.

Matka Pro Workshop, halli 1.

 

Ilmarinen-Vesa_kuva_nyblin_1.jpg

Vesa Ilmarinen digitalisaatiokonsultti ja “Digitalisaatio - yritysjohdon käsikirja” kirjan toinen kirjoittaja, Katalysti Oy

Vesa toimii vapaana konsulttina omassa Katalysti Oy -yrityksessään. Vesa on toteuttanut ja johtanut kymmeniä digitalisaatiohankkeita Suomessa. Työssään hän auttaa tekemään strategisen oivalluksen digitalisaatiosta, löytämään toimivimmat ratkaisut ja luomaan organisaatioon uudenlaisen digitalisaation vaatiman tekemisen meiningin.  Hän on ”Digitalisaatio –yritysjohdon käsikirja” (Talentum 2015) toinen kirjoittaja. Aiemmin Vesa on toiminut mm. konsultointijohtajana ja palvelumuotoiluliiketoiminnasta vastaavana johtajana Satama Interactivessa.