Opiskelijakilpailun finaali ja inspiraatio-seminaari 
Suomen matkatoimistoalan liitto
 
Perjantai 19.1.2018 kello 10.30-12.15

Opiskelijoille suunnatun tuote- ja palvelukilpailun viisi finalistia esittelevät omat ideansa ja paras palkitaan. Raadin vetäytyessä valitsemaan voittajaa, on opiskelijoille luvassa lyhyt inspiraatio-seminaari. Paikalle tulee puhumaan kaksi nuorta matkailualan ammattilaista, jotka kertovat omat uratarinansa. Puhujina ovat Rukakeskus Oy:n Tapahtumatuottaja / Event Producer Tuomas Luukkonen ja Adventure Apes -yrityksen perustaja Heidi Savolainen.

Finalistit ovat
1. Ville Kesänen / Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, "Huikee reissu kännykkäsovellus"

2. Sonja Blom, Virva Mauno, Minttu Vallin, Emma Teittinen ja Ann-Sofie Ahlsten/ Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, "Runko"

3. Janica Ådahl, Cärolin Juuse, Avesa Baram, Vera Malén ja Taru Salin/ Vantaan ammattiopisto Varia, "Lulle-teltta"

4. Hana Holasová, Emil Kusnetsoff, Melissa Malmstén ja Sointu Seppälä/ Turun kauppakorkeakoulu, "Ancient Religion"

5. Tytti Puhakka/ Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, "Puhuva matkaopas"

 

Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ

Mikäli koulu haluaa ilmoittaa useamman opiskelijan kerralla mukaan seminaariin, lähetä osallistujamäärä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.

tuomas.JPG
Laskeutuvien lentokoneiden alla Vantaalla kasvanut, meteorologiaa ja elintarviketieteitä opiskellut Tuomas Luukkonen on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt nähdä matkailualaa niin Finnairin, Klaus K ja Holiday Inn hotellien uniformussa kuin Apollon pohjoismaisena revenue managerina Tukholmassa sekä lopulta saman matkanjärjestäjän Suomen toimintojen operatiivisena johtajana. Nykyään Rukan hiihtokeskuksen tapahtumatuottajana työskentelevä Tuomas panostaa Suomeen ja Pohjoiseen suuntautuvaan, koko ajan kasvavaan matkailuun.

heidi_savolainen.jpg
Heidi Savolainen
on hiljattain heittänyt jakkupukunsa ja korkokenkänsä nurkkaan ja vaihtanut tutun ja turvallisen myyntijohtajan työnsä matkailualan yrittäjyyteen. Heidin yritys Adventure Apes tarjoaa luontopainotteisia elämyksiä lähinnä ulkomaalaisille pienryhmille kautta maan. Kaikki elämykset räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti, eikä kahta samanlaista tuotetta ole. Heidi on kouluttautunut jatkuvasti työnsä ohessa, ja kauppatieteiden maisterin papereita täydentävät nyt eräoppaan, luonto- ja elämysohjaajan sekä matkaoppaan paperit. Turvallisuus ja korkea laatu ovat Heidille kaiken toiminnan lähtökohta.