Lentoliikenteen kehitys ja matkailu

Torstaina 17.1.2019 kello 16.15-17.00 / Matkatieto-lava hallissa 1
Yhteistyössä BARIF 

Kansainvälinen lentoliikenne kehittyy merkittävästi tulevaisuudessa ja se mahdollistaa matkailun kasvun. Tulevaisuuden kasvu on pääasiassa Aasiassa - mutta kasvu näkyy myös liikenteessä Pohjoismaihin. Se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan edellyttää hyvää suunnittelua ja yhteistyötä kaupallisilta toimijoilta ja viranomaisilta ja poliittisilta päätöksentekijöiltä. Suomen tulee varmistaa kilpailukykynsä myös jatkossa ja matkailun työllistävä vaikutus ja sen merkitys kansantalouteen on riippuvainen hyvistä päätöksistä.

 Infra- ja palvelustruktuurin kehittäminen ja työvoiman saanti ovat jo nyt kasvun este myös Suomessa. Sesonkivaihtelut, työvoiman liikkuvuus ja joustot ovat asioita joihin tulee yhdessä löytää ratkaisu, jotta kasvu on kannattavaa. Lentoliikenne on ICAOn johdolla ainoana teollisuudenalana päässyt sopimukseen ja sitoutunut kansainvälisiin Corsia päästökauppaperiaatteisiin. Sopimuksen ensimmäinen vaihe tulee voimaan jo 1.1.2019 ja varmistaa ympäristön ja kuluttajien kannalta mahdollisuuden vaikuttaa kestävään kehitykseen.  

 Tutustu Suomen mahdollisuuksiin ja kansainväliseen kehitykseen tässä seminaarissa. 


Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, niin ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.