Opiskelijakilpailun finaali ja inspiraatioseminaari by Anu Nylund

Perjantaina 18.1.2018 kello 10.00-11.30 / Matkatieto-lava hallissa 7 (Inspiration Stage) 

Opiskelijoille suunnatun tuote- ja palvelukilpailun viisi finalistia esittelevät omat ideansa ja paras palkitaan.

Raadin vetäytyessä valitsemaan voittajaa Anu Nylund pitää inspiraatioluennon aiheesta: 
”Mikä on sinun tarinasi matkailun vastuullisena ammattilaisena – onko sillä Happy end?”

Kun minä olin nuori matkailun ammattilainen, nautin rennosta ja hauskasta elämäntyylistä ilman suurta huolta tulevaisuudesta. Seisoin Välimeren rannalla ja katselin kaunista maisemaa – joka oli kuitenkin muuttumassa. Silloin päätin, että minun matkailuammattilaisen tarinani sisältää hauskan ja rennon tekemisen lisäksi myös vastuullista tekemistä. Halusin vaikuttaa omalta osaltani siihen, että tulevatkin sukupolvet saavat kokea kaikkea sitä kaunista ja upeaa, mikä tekee matkailusta ja elämästä ainutlaatuista. 

Inspiraatioseminaaria ovat tervetulleita kuulemaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Inspiraatioseminaari alkaa noin klo 10.35 ja kestää 35 minuuttia.


Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ.

AnuNylund_.jpg

Anu Nylund - Kansainvälinen matkailun ammattilainen

Lähdin vähän päälle kaksikymppisenä ”tytönhupakkona” kahden ison matkalaukun kanssa elämään, opiskelemaan ja töihin ulkomaille. Palasin maailmalta takaisin Suomeen vähän yli kolmekymppisenä, pienen pojan äitinä ja jatkoin opintoja Suomessa. 

 Olin ehdolla vuoden 2017 Finnish Travel Galassa Suomen vastuulliseksi matkailutoimijaksi ja pääsin finaaliin asti. Muina finalisteina Travel Gaalan lavalla olivat Finnair ja Helsingin Satama. Finnair voitti. Tule kuulemaan, mikä johti siihen, että pääsin elämään tuon tähtihetken.

Mood of Finland Oy on yritys, jonka perustin loppuvuonna 2017 ja olen ollut kokoaikainen yrittäjä 1.1.2018 alkaen.