Suomen menestynein matkailualue

Torstaina 17.1.2019 kello 14.15-15.00 / Matkatieto-lava hallissa 1
Yhteistyössä TAK ja Visit Finland 

Vuoden 2019 Matkamessuilla palkitaan ensimmäistä kertaa Suomen menestynein matkailualue. Matkailualueita on vertailtu keskenään matkailijoiden määrän kehityksen suhteen ottaen huomioon myös matkailualueiden muut tavoitteet, kuten sesonkivaihtelun tasaaminen ja viipymän pidentäminen. Myös ulkomaalaisten matkailijoiden tyytyväisyys on huomioitu arvioinneissa. Tässä tilaisuudessa kerrotaan, mitkä alueet ovat pärjänneet parhaiten vertailussa ja palkitaan Suomen menestynein matkailualue vuonna 2018.


Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, niin ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.

Avatar

Jaakko Roponen on osakkaana Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy:ssä (Research and Analysis Centre TAK), joka on vuonna 1991 perustettu, nykyisin matkailututkimukseen erikoistunut yritys.

Henkilökohtaisesti olen tutkinut matkailua viimeisen 10 vuoden ajan. Olen ESOMAR jäsen ja koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri.