Hyvän unen merkitys ja edellytykset - keskustelu unilääkäri Henri Tuomilehdon kanssa

Torstaina 16.1.2020 kello 16.40-17.10 / Matkatieto-lava hallissa 1
Yhteistyössä Sokos Hotels

Hyvän unen ja palautumisen merkitys on noussut viime vuosina tärkeäksi puheenaiheeksi. Suomen johtaviin unilääkäreihin kuuluva Henri Tuomilehto avaa keskustelussa näitä teemoja eri kulmilta, myös miten hyvään uneen voi panostaa ollessaan matkoilla ja poissa omasta kodista ja sen tutuista ympäristöistä. Keskustelukumppanina Sokos Hotellien kehityspäällikkö Jukka Kaartinen.


Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.


Unilääkäri ja dosentti Henri Tuomilehto on hyvän unen lähettiläs. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Henri Tuomilehto toimii Coronaria Uniklinikoiden vastuulääkärinä ja lisäksi hän toimii muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin, HJK:n ja Suomen Olympiakomitean uniasiantuntijana. Henri on myös sparrannut lukuisia yrityksiä edistämään jaksamista ja työkykyä laadukkaan nukkumisen avulla.

Kuvaaja Tomi Rehell.