Opiskelijakilpailun finaali ja inspiraatioseminaari by Eckerö Line

Perjantaina 17.1.2020 kello 9.30-11.15 / Matkatieto-lava hallissa 7 (osasto 7T100)
Yhteistyössä Maata pitkin -tapahtuma ja Eckerö Line

Opiskelijoille suunnatun tuote- ja palvelukilpailun kuusi finalistia esittelevät omat ideansa ja paras palkitaan.

Finalistit julkaistaan ovat 16.1.2019.

Raadin vetäytyessä valitsemaan voittajaa Eckerö Linen Culture Manager Minna Johansson pitää inspiraatioseminaarin. Puheenvuorossaan hän kertoo Eckerö Linen työkulttuurin kehittämisestä, työntekijäkokemuksista sekä vastuullisuustavoitteista ja -työstä varustamoalan toimijana. Miltä näyttää Eckerö Linen matka kohti Itämeren parasta työpaikkaa? Miksi ja miten työ- ja yrityskulttuuria halutaan johtaa? Mitä Eckerö Linen työntekijät arvostavat yrityskulttuurissa? ja Mitä tehdään vastuullisuusteemojen ja -tavoitteiden eteen?

Inspiraatioseminaaria ovat tervetulleita kuulemaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Inspiraatioseminaari alkaa noin klo 10.15 ja kestää 35 minuuttia.

 

Ilmoittautuminen

Seminaari on maksuton ja siihen voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.


Minna Johansson. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja ensikosketuksen varustamoalaan olen saanut jo opiskeluaikoina lähtiessäni kesätöihin laivalle. Olen toiminut Eckerö Linella Culture Managerina vuodesta 2017. Työnkuvani on hyvin monipuolinen ja lyhyesti kerrottuna työtehtäviini kuuluu henkilöstön, johtamisen ja esimiestyön kehittämisen lisäksi yrityskulttuuriin liittyvät asiat ja muut kehityshankkeet yrityksessämme.

 Eckerö Line on ainoa Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Helsinki-Tallinna reitillä. Yrityksellemme kuuluu kaksi alusta, m/s Finlandia ja m/s Finbo Cargo sekä maaorganisaatiot kahdessa maassa.  M/s Finlandia liikennöi Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaali 2:sta ja Finbo Cargo liikennöi Helsingin Vuosaaresta. Toimintamme suuntautuu sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen. Työllistämme yhteensä noin 500 henkilöä laivoilla ja maissa, Suomessa ja Virossa -kesäsesonkina enemmän.

Kuva: Merimieseläkekassa

Valokuvaaja: Patrik Lindström