Konkretiaa vastuullisuustyöhön

Perjantaina 20.1.2023 kello 13.30-14.30 / Matkatieto-lava hallissa 6 (osasto 6b2)

Vastuullinen matkailu ja sen edistäminen on matkailutoimialan yhteinen asia. Suomalaisissa matkailuyrityksissä tehdään jo paljon konkreettisia tekoja, jotka edistävät toimialan kehitystä. Toimien ei kuitenkaan aina tarvitse olla suuria tai monimutkaisia, vaan ne voivat olla aivan arkisia valintoja.

Tässä seminaarissa kuulet lyhyen alustuksen aiheeseen, miksi konkreettisilla ja jokapäiväisillä teoilla on suuri merkitys. Alustuksen jälkeen käydään paneelikeskustelu, jossa matkailualan yritykset kertovat omista teoistaan vastuullisuuden edistämiseksi. Paneelissa kuullaan onnistumisista, haasteista ja tärkeimmistä opeista. Nyt siis kannattaa tulla ottamaan ideoita omaan toimintaan ja kuulemaan, miten vastuulliset valinnat ovat mahdollisia niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.

Seminaarin alustajana toimii Jarmo Ritalahti / Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, paneelia moderoivat Timo Saranpää – Kon-Tiki Tours ja Kiti Häkkinen – Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Panelisteina ovat Heidi Heinonen – Going Green, Annika Rusanen – Aurinkomatkat, Jari Jäppinen – Matkatoimisto Aventura, Henna Kokko – Scandic Hotels ja Marika Nöjd – Tallink Silja.

 

Ilmoittautuminen

Matkatieto-seminaarit ovat maksuttomia ja niihin voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.