Haastattelussa ulkoministeri Elina Valtonen

Perjantaina 19.1.2024 kello 12.00–12.30 / Matkatieto-lava hallissa 6 (osasto 6b2) 
Yhteistyössä ulkoministeriö

Ulkoministeri Elina Valtonen osallistuu Matkamessuille 19.1.2024. Häntä haastattelee ulkoministeriön konsuliyksikön päällikkö Outi Saarikoski Matkatieto-lavalla, osastolla 6b2 klo 12:00 - 12:30. Haastattelun aiheena on Matkustusturvallisuus, eli miten varautua maailmalla kriisitilanteiden varalta.

Ulkoministerille kertyy tehtävää hoitaessaan vuodessa jopa 100 matkapäivää. Osa ulkoministerin matkoista suuntautuu epävakaille ja jopa korkeauhkaisille alueille, joille ulkoministeriön matkustustiedotteissa ei suositella matkustamaan. Kuten jokaisen matkustajan, on myös ministerin matkoilla huomioitava erilaiset turvallisuusriskit.

Ministeri Valtonen kertoo kuulijoille ulkoministeriön matkustusturvallisuussuosituksista, mitä ulkoministerin matkoilla tulee ottaa huomioon ja millainen matkustaja ministeri on vapaa-ajallaan.

 

Ilmoittautuminen

Matkatieto-seminaarit ovat maksuttomia ja niihin voi ilmoittautua TÄSTÄ / Kaikki seminaareihin ilmoittautuvat saavat messulipun, joten jos sinulla ei vielä sellaista ole, ota yhteyttä osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.